Menneskene bag People’s evaluering af bestyrelse

Kontakt os gerne for en uformel snak om hvordan vi kan hjælpe din bestyrelse.

Troels Tang
Partner
Mob: +45 60581100
Mail: tta@people.dk

Troels Tang er uddannet Civilingeniør inden for Ledelsessystemer. Han er desuden Systemisk Konsulent og Certificeret Coach. Troels har i mere end 14 år arbejdet med HR i internationale virksomheder som DHL Worldwide Express, Novo Nordisk og Fiat Group. Troels’ passion har altid været virksomhedskulturer, ledelseskulturer og hvordan disse gennemsyrer en organisation. Han har fungeret både som konsulent til, og som medlem af, en række ledelsesgrupper. Her har han altid haft fokus på, hvorledes udviklingen af en ledelse, kan påvirke hele organisationen.
Geert Egger
Direktør
Mob: +45 28443000
Mail: geg@people.dk
Geert Egger, socialantropolog og PhD inden for pædagogik og psykologi. Med baggrund i sin mangeårige erfaring indenfor international leder- og organisationsudvikling startede Geert People i 2000. Efter en årrække som forsker har Geert tidligere haft ledende stillinger ved Institut for Fremtidsforskning, Novo Nordisk og Telia Danmark. Geert er forfatter til en række bøger, artikler og cases og fungerer som underviser og censor ved Copenhagen Business School.

People logo frittet

Kontakt os:

Bestyrelsesevaluering.dk
V/ People APS
Mosevej 12
3450 Allerød
+45 6058 1100
info@bestyrelsesevaluering.dk
www.bestyrelsesevaluering.dk

Klik her for at se mere om mennesker bag

Hvem er People?

People aps er et konsulenthus der bistår store og mellemstore danske selskaber med forretningsdrevet organisationsudvikling.

People har ekspertisen og erfaringen med at skabe sammenhæng og strategisk retning inden for organisationsudvikling. Vi samarbejder tæt med virksomheden i en aftalt periode og sikrer, at resultaterne herefter kan videreføres i eget regi.

Læs mere på: www.people.dk

Vil du kontaktes?

Vi kontakter altid inden for 24 timer.