PEOPLE – linking business & organisation

®

Bestyrelsesevaluering

Når samspillet på øverste niveau skal være professionelt og forbilledligt

Om People’s bestyrelsesevaluering

Vores bestyrelsesevaluering har i siden 2002 hjulpet bestyrelsesformænd med en saglig og kompetent evaluering af deres bestyrelse. People’s bestyrelsesevaluering er nok Danmarks mest anvendte evalueringsværktøj hos fonde og børsnoterede selskaber!

Vi kan også hjælpe dig med din bestyrelse – kontakt os for en uforpligtende snak

Gennemtestet koncept

Vores koncept har været benyttet mere end 80 gange blandt fonde og børsnoterede selskaber

Corporate Governance

Vores evaluering er udarbejdet på baggrund af anbefalingerne til god selskabsledelse

Enkelt og hurtigt

Evalueringen er anerkendt blandt vores kunder for at være enkel og derved ikke fylde for meget på budgettet og på en stram agenda

OM konsulenthuset People

Linking Business & Organisation 

PEOPLE har eksisteret siden år 2000. Vi ved, at de fleste virksomheder kan få meget mere ud af deres menneskelige processer og infrastruktur.

Vi tror, at mennesker motiveres, når de kan se et udbytte af deres indsats. Derfor insisterer vi selv på, at vores resultater skal virke.

Vi er ærekære med vores arbejde. Hellere overlade noget til andre end at levere et blot acceptabelt resultat.

Vi har ikke planer om at blive store – men bedre og bedre.

Forløbet

“Keep it simple”

Mange processer er i dag yderst komplekse for at få kvaliteten så høj som mulig. Ofte er det dog sådan at hvis en proces kan gøres enkelt, så giver den ofte det bedste resultat – ikke mindst set i forhold til indsatsen.

Testimonials

“Det er vigtigt, at de bestyrelser jeg leder eller indgår i, bidrager konstruktivt og værdifuldt til ledelsen af selskabet. Derfor følger jeg anbefalingen fra God Selskabsledelse om systematisk bestyrelsesevaluering. Jeg har i den forbindelse haft stor glæde af samarbejdet med People. Deres bestyrelsesevaluering giver et passende indblik, og det er samtidigt en overkommelig proces at indpasse i en bestyrelses mange opgaver.”
Jørgen Huno Rasmussen, Bestyrelsesformand for TRYG A/S, Lundbeckfonden m.f.

“En evaluering af en bestyrelse er for mig at se, et vigtigt værktøj til løbende at udvikle bestyrelsen og dennes samarbejde med direktionen. Til at facilitere processen omkring evalueringen, har jeg gennem årene haft glæde af People’s evalueringsværktøj. People har vist os at en evalueringsproces kan afholdes med et mindre tidsforbrug og ligeledes mindre omkostninger end hvad der ellers kan være kendetegnet for branchen.”
Mats Pettersson, Bestyrelsesformand for Genmab A/S m.f.

“Jeg har i en årrække benyttet mig af People’s assistance i forbindelse med evaluering af mine bestyrelser. Det er vigtigt for mig, at bestyrelsen fungerer bedst muligt på trods at nogle gange forskellige interesser. Evalueringen sikrer, at jeg løbende holder fokus på, hvorledes bestyrelsen fungerer og People’s hjælp har forbedret bestyrelsesarbejdet væsentligt. På det sidste har vores brug af People’s refleksionsmodel i forbindelse med evalueringerne givet et yderligere løft. Desuden er Geert Egger en god og kompetent sparringspartner i et til tider vanskeligt felt.”
Jens Jørgen Henriksen, Bestyrelsesformand for Tican A/S og Thisted Forsikring

Lad os tage en snak!

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os om hvad en evaluering af din bestyrelse eller ledelse kan medføre.

PEOPLE ApS
Langebjerg 1
4000 Roskilde
Tlf: +45 4283 4800