hvordan er en bestyrelsesevaluering?

Evalueringsprocessen

Vores proces for en bestyrelsesevaluering blev udviklet i år 2002 og har siden da kørt over 80 gange. Den er derfor gennemprøvet men også udviklet gennem tiden. Vi har altid holdt fast i princippet om værdi for kunden og en enkelt tilgang.

Evalueringsværktøjet

People’s værktøj til evaluering af bestyrelsen er opdelt i 3 dele med hver sit fokus. Krav-delen tager udgangspunkt i de tre fokusområder som lovkravene foreskriver. Samarbejds-delen fokuserer på sammenspillet mellem bestyrelse og direktion samt internt i bestyrelsen, mens feedback-delen er en individuel feedback til hvert bestyrelsesmedlem samt medlem af direktionen.

 

Nemt og enkelt i anvendelsen

Selv om der kan ligge rigtig meget i hver af disse dele, er People’s bestyrelsesevaluering anderkendt for dens simple og meget anvendelige form. Den afholdes med et relativt lavt tidsforbrug fra både bestyrelsen og dens formand.

Forløbet af en evaluering

Det er afgærende for de fleste bestyrelser at evalueringen ikke er tidskrævende. En proces med os optager blot 3 timer på et bestyrelsesmøde. Alt anden foregår inden og efter.

Forberedelsen er som ved alle andre processer afgørende. Det samlede forløb løber typisk over 3 måneder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det starter med dialog

Ring i dag!

Vi bestræber os altid på at gøre en forskel – uanset om det er for en organisation, en ledelse eller en bestyrelse. Vi kan hjælpe dig til en forbedring af effektiviteten og samspillet hos dig

 

PEOPLE ApS
Langebjerg 1
4000 Roskilde
info@people.dk
+45 6058 1100